KU
KU
KU
KU
KU
KU
KU
KU
KU
KU
KU
KU
KU
KU
KU
KU
KU

KU

This is a renovation for one of the dwelling units in a condominium.In the beginning, I noticed that there was a great opportunity for the 3 balconies around this unit: there was light and good ventilation from the balconies.However, it felt a lot smaller and darker, even though it was a vast 130m2 space.This family has 2 mischievous boys.In the first meeting, I felt that they wanted to live simply and uniquely.I felt like they knew what they wanted – a warm and flexible atmosphere. In addition to that, I got an image of “early morning” or “morning mist” after speaking to them, so that was an influence to the interior.
As they are busy with raising their kids, I hope that they can share a lot of time as husband and wife before their two boys get up, or after they fall asleep.

設計:TANK 村松
施工:TANK
所在地:東京都世田谷区
Photo:Y.Deguchi
2015.4

電気設備:田中電気
配管設備:ORGANS
空調設備:DAITO
大工:近藤工務店・ATDWORKS・藤島設備
塗装:石原塗装
長尺:千代田装備
クロス:千代田装備
左官・タイル:ケンシン
家具:ビコーズ
竣工写真:出口泰之